Olen ollut laiska. taas. johtunee siitä ettei nimettäviä menestyksiä ja muita ole sattunut. Ompelin noin viikko sitten tai ehkä.. vähän kauemmin sitten Lanzin asuun paidan ja nyt on huivi ja peruukki tuunailtu. Asun jatkaminen kuitenkin hiukan väysttää enkä jaksaisi kauheasti tehdä. Kun se lähinnä meinaisi että pitäisi maalata niitä raitoja huiveihin nkä ole oikein varma miten maalit riittävät. Sen näkee sitten, toivottavasti ainakin jotenkin riittää. Ne maksaa niin perkeleesti että itkettää.

In the other news, olen löytänyt itsestäni hirveän hingun tehdä omanlaisensa zombie make-up. Monet hyvät taiteilijat tällä saralla, kuten Lyzius ja muut ovat minua suuresti innoittaneet. Ideani tosin poikkeaa heidän makaabereista ideoistaan niin suuresti että naurattaa.
Siis joo, kehittelin idean - kigurumi, revitty suu ja muuta kivaa ja tekoveret päälle. Sellainen.. No, keskimääräinen kawaainuori joka on sattunut hiukan saastumaan. Hirveä hinku tehdä se asu nyt, ja vähän pelkäänkin että kaikki motivaatio menee siihen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tracon näin jälkikäteen