Tracon näin jälkikäteen

Koska elämäni on hiekkalaatikolla leikkimistä lukuunottamatta täydellisen kuollutta olen vasta nyt päättänyt kirjoittaa Tracon VI:stä. Ja pitänee sanoa, että OLIPA LAME coni. Pitkästä aikaa taas vaihteeksi, tai sitten se vain johtui siitä että Animecon oli tänä vuonna niin mahtava ja super ja kaikkea. Coni oli kyllä hyvin järkätty, tilat oli hyvät ja sää oli oikeastikkin todella hyvä, ei liian kuuma eikä liian kylmä näin syksyksi eikä sadekkaan oikeastaan vaivannut.. Mutta jotenkin oli koko aika sellainen seilaileva olo. Okei, Danielina oli ihan kivaa ja samoin Deadmau5ina ( etenkin Deadmau5ina ) mutta kun oli noin viissataa ihmistä, ei omaa cossiporukkaa tms. niin sitä oli pakosti hiukan ulkosiideri olo.

Mutta siis launtai oli viel tosi kiva kun olin kaikkien mukavien AC-porukoiden kanssa. Pyöriskeltiin conalueella ja kaksi, huomio kaksi tunnisti minut. Olo oli mahtava, etenkin kun kyseinen hahmo on vaikeasti tunnistettavissa. Mutta kiitoksia kaikille, nautin aika paljon vaikka frendi ei nauttinutkaan yhtälailla..!

Ja sunnuntai. No. Kivaa oli. Aika. Mutta siis kun pyörii monenkymmenen henkilön välillä tulee pakostikkin vittuuntunut ja väsynyt olo, ei jaksais tai mitään. Mutta kaiarit ja ihanat ihmiset pelastivat päivääni siinä määrin että ottivat paljon kuvia, moikkailivat ja muuta kivaa. Bileitä tosin en uskaltanut pistää pystyyn, sori :CC

Kuvia tulee kun niitä löytyy, ty.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit