Niitä kuvia

Koska en ole saanut ketään ottamaan itsestäni kuvia ( Velma, meillä sitten tulee photoshootti just tän takia ) saati löytänyt niitä, niin äidin nolla euroa maksava kuvauspalvelu saa luvan kelvata teille. Oikeastikkin haluan vetää photoshootin, suorastaan masentaa.. etenkin kun joistakin näistä asuista pidän todella paljon!
Unohdin lasit päälle. LOL. Ja takki on hätävara, sillä köhköh

Joo olen uusimassa tota korvaa. :/
Eli joo. Nyt varmana ymmärrätte haluni vetää photoshootti.. Etenkin kun frendi on mahtava kuvaaja mahtavalla visiolla, niin kuvia jopa haluaa ottaa ( ja uskokaa pois, vihaan sitä että minua valokuvataan :/ )! Nyt vaan pitäis sitten uusia hiukan eri asuja ja päättää mitkä haluisin photoshootata ja katsoa kaikki kuvausalueet. 
Eli siis.. Haluisin shootata seuraavat asut:

Juksu ( Muumit )
-Haluisin ottaa tästä asusta kuvia rannassa. Pitäisi tosin antaa hiusten kasvaa tai käyttää tota peruukkia. Hattua pitäisi hiukan fixailla, samoin muutakin asua.

Hunter ( L4D) 
-Asu pitäisi uusia ja sotkea uudelleen + tehdä tekoverta. Ihan kivaa varmana olisi, etenkin kun tässä on tehdasalue lähellä.. Ja nyt kun on syksy niin. Hitto haluan ottaa tästä paljon kuvia!

Deadmau5 
-Haluan uusia suun ja toisen korvan, laittaa herrasmiesasusteet ja mennä valokuvaamaan kaupungille. Mieluiten illasta, mutta katsoo nyt :/ Toinen mikä olis kiva niin marssis vaan kaupungille ja pitäis hauskaa vaikkapa Kaakelilattian kanssa kun hänelläkin on awesome Deafmau5 pää! Omani ei vedä sille millään vertoja.

Daniel ( Amnesia: The Dark Descent )
- Suomenlinnaan hopsansaa, olis aivan ihanaa! Tosin takki pitäisi värjätä, silittää ja laittaa koristeet + uusia napit. Yhyy liikaa tekemistä mutta se onkin tässä se kirous.

Lanz ( Assassin's Creed: Brotherhood ) valmistuessaan
- Heti kun saan valmiiksi niin sitten vaan kuvaamaan. Varautukaatte!

Vielä olis varmaan pari mutta noista haluisin nyt kipeimmiten kuvia. Ja koska olen laiska päivittäjä kirjoitan tähän vielä hahmolistan niistä kaikista joita haluaisin cossata.

Ghosts 'n' Stuff Ghost
- Hauska cossi pienellä budjetilla
- Kaikkiin coneihin











Lanz- Assassin's Creed Brotherhood
- Mahtava hahmo
-Tulossa ryhmäcossi ja larppi
- Asuun on jo mm. peruukki
Mukavan haastava!

























Ja noin miljoona muuta cossia, mutta tossa näin pari! Olen myös suunnittelemassa Finn The Humanin cossia Adventure timesta, mutta sitä teen ohimennen koulussa ja muualla. Myös monia muita pieniä projekteja, kuten pehmojen ompelua on luvassa. Toivottavasti en väsy, etenkin kun kokeet lähestyvät KÖHKÖH niin ruotsin koe tiistaina. Jaksamisia teille ja itselleni, tämä oli nyt vain tälläinen nopea, ohimenevä päivitys täältä väsyneestä helsingistä.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tracon näin jälkikäteen