DEM PÄIVITYKSIÄ.

Asu edistyy oikein kiltisti! Daniel poitsukka olis mahdollista saada valmiiks jopa Tracoon, mutten ole oikein varma että haluanko kiirehtiä tms. Kuitenkin nimittäin käy lopulta niin, että huomaankin että con on huomenna ja kaikki on ompelematta. Sitten vituttaa ja itkettää eikä kellään ole kivaa kun tuskailen yöllä neljän aikoihin että miten hommat saadaan sujumaan.

Mutta siis, tänään aloin jäljentämään kirjastosta lainaamiani kaavoja. Onneksi asun hesassa, oli noidenkin ettiminen nimittäin työn ja tuskan takana, kesti aika kauan kun kävin läpi kaikki Helsingin kaupunginkirjaston Modat ja Burdat, mutta löytyhän ne sitten! Onneksi, en haluais nimittäin käyttää enempää rahaa kun on tarpeen. 
Päätin aloittaa liivistä, teen sen nyt siis niin pitkälle kuin mahdollista ja vasta sitten jäljennän ja muokkaan takin kaavat c: Siten ei tule kauheeta ressiä ja kaavojen katoilua. Toivotaan tosin että kerkeän ennen ku noi pitää palauttaa..

 Danielin ( Amnesia: The Dark Descent ) asun tarvikkeet:
- Kauluspaita
- Liivin päällys- ja vuorikangas
-Takin päällys- ja vuorikangas
- Liivin napit
- Takin koristeompelu
- Kaavat ( muokattava )
Tarvitaan: 
- Takkiin napit ja kultalankamikälieonkaan
- Housut, vyö, kengät ja lyhty
- Peruukki


Tallinnasta löysin kyllä Danielin asuun ihanat kankaat.. Napit löyty hesasta ja ne kyllä maksoikin, mutta ihania oli! Virosta mukaan tarttui myös koristeommel ja kaavapaperia. Olen ihan onnessani niiden kanssa. Tosin, harmittaa kun tajusin hiukan jälkijunassa että Danielin takin napit eivät olekkaan duffelitakkimaisia ja pitkulaisia, vaan pyöreitä joista lähtee kultaommelta. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan, mutta se meinaa että mun pitäis hankkia kahta kalliimpia, hienoja metallinappeja ja muuta vastaavaa. Ja kultanauhaa.. Hrrrh.
Tydyy, dem kankaat kaiken kaikkiaan. Ne on ihania ;_;
Kuvassa ihana koristeommel joka tulee Danielin takin reunuksiin
Näistä pirulaisista ( 8 kpl ) verotettiin 15 euroa!
Pian aattelin leikata viimeisen palan kaavoista tuosta perhanan kaavapaperista mutta jotenkin on ollut tosi laiska fiilis tänään. Sain just ja just laitettua kaavat ja kopioitua ne, mutta siihen se vähän niinku jäi. Pitäis vielä muokata noita pirulaisia, nimittäin se liiviosio on hiukan liian naiselliseen malliin leikattu, alhaalla olevat liepekkeet pitää muokkailla pois ja olkaimia paksuntaa. Kaula-aukkoa pitää myöskin nostaa ylemmäs, näyttää liian naiselliselta noin. Mutta siis, näkemisiin! Pian varmaan taas päivittelen, alkaa nimittäin pian vakosametin taiteilu! Kattoo miten onnistuu, onneksi on toi kokeneempi ompelija täällä asumassa ..
Ai niin! Koska olen unohtanut postata kuvan tästä paljon puhutusta Danielista, niin täältä pesee ! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tracon näin jälkikäteen

Tracon ~