22 päivää aikaa

Noniin! Danielin asun liivi alkaa olla valmiina. Olen tosi ylpeä, mitään hirveitä feilejä ei ole sattunut vaikka nyt tuleekin vastaan se kauhein osa-alue - napinlävet. Hrrrrhhh en haluais tehdä niitä mutta pakko on. Niiden ompelu on aina ollut hirveän kitkaisa vaihe, kun on koko aika pelko siitä että feilaa ja pahimmassa tapauksessa pilaa koko kivan asusteen niillä hirveillä, lenksottavilla napinlävillä jotka on liian pienet tai isot.. Hrh.
Päätin säästää teidät mun derpalta ilmeeltä niin jäi pää vähän pois.



Dodiin, siinä se on, ehtana itsenään! Pyysin kamu ottamaan kuvan mutta ei nyt mitenkään maailman mahtavin vippi ole, yksityiskohtii tms. ei näy, mutta syytän kyllä kameraa.. Kamun omalla kameralla olis saanut aivan mahtavaa laatua @A@ Mutta ei niin ei, saatte sitten parempia kuvia kun asu on niin valmis kuin olla ja voi, tämä ihana ihminen joka tuonkin kuvan otti toimii nimittäin photoshootti vastaavana, ja parhaimmillaan voisin mennä hänen kanssaan Suomenlinnaan ottamaan mahtavia kuvia! Toivotaan että pääsen sinne ajoissa.

Ajasta puheenollen, alan olemaan hiukan kusessa. Laskeskelin, että mulla on 22 päivää aikaa ennen Traconia saada toi asu valmiiksi. Tulee hiuuuuukan kiire, apua apua. Ainakin jos haluan tehdä takin valmiiksi kyseiseen coniin, uhkailinkin jo hiukan että jättäisin sen photoshootteihin ja toisiin coneihin mutta mutta...
 Toivottavasti saan pian sen saumurin ja pääsen ylitse tästä laiskuudesta, saaden voimaa käydä takin kaavoihin käsiksi niin tääkin hoituis mahdollisesti ajoissa ( ja mikäli tässä ekassa jaksossa olis tota kässää niin sekin olisi helpottava asianhaara ).

THAN THAN THAAAA

Mutsiisjoo, kokeilin kanssa noita Danielin meikkejä! Ne näytti ihan okeilta, mutta annan taas vaiheeksi mahtavan meikkaajani astua lavalle tekemään minusta miehen. En jaksa enkä oikeastaan osaa todellakaan yhtä hyvin kuin hän, ja viimeksikin Shaunin make-uppi oli oikeasti ihan helvetin hyvin laitettu, kiitos hänen. Tähän asuun tulee tosin hiukan raskaammat meikit, tosin tuskin se hänelle ongelma on.
"OMG, LIEK, THIS IS A TERRIPÖLÖ MAKE-UP!"

PS. Vois oikeestikkin mennä ostamaan sen lyhdyn, pelkään että ne loppuu taas vaihteeksi kesken. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tracon näin jälkikäteen